Selecteer een pagina

Chiro Bodegem

Covid-19

Coronamaatregelen

Uren

Pagatters en speelclub: 10u00 – 12u45
Rakwi en Tito: 13u00 – 15u45
Keti en Aspi: 16u00 – 18u45

Regels

De leden worden verwacht op het hierboven gegeven uur aan de groene poort van het Solleveld. De leiding komt de leden hier halen. Als u uw zoon of dochter komt brengen of ophalen is het de bedoeling dat u en uw kind een mondmasker dragen. Wij houden ons binnen de chiro aan de afgesproken bubbels, gelieve bij het begin en eind zo snel mogelijk naar huis te keren om te vermijden dat de bubbels zich mengen. We begrijpen dat het voor niemand leuk is, maar we willen toch zo veel mogelijk denken aan ieders gezondheid. Wij hopen dat alles zo snel mogelijk zijn normale gang kan gaan. Bedankt voor jullie begrip.

Welke maatregelen worden er getroffen?

• Aankomst: Bij aankomst aan de groene poort bij het Solleveld is het verplicht om een mondmasker te dragen. (iedereen: leden, ouders, leiding,… )
• Vertrek: Ook bij het afhalen van uw zoon/dochter draagt u een mondmasker aan de groene poort. (iedereen: leden, ouders, leiding,… )
• Handen worden vaak gewassen.
• Er zullen telkens twee bubbels aanwezig zijn op de chiro die niet met elkaar in contact zullen komen. Ons terrein wordt in twee gesplitst en er worden andere wc’s gebruikt. Elke bubbel is twee uur en drie kwartier aanwezig op de chiro. Hierna worden de wc’s en het gebruikte materiaal gereinigd en ontsmet.
• De leden kunnen geen 4uurtje kopen.
• Tijdens een chiro zondag wordt er door +12 jaar een mondmasker gedragen.

Wie mag er deelnemen aan een chiro zondag?

• Behoort een deelnemer tot een risicogroep? Dan mag die meedoen aan de activiteit of het kamp als hij toestemming heeft van de ouders, voogd (bij chronische ziektes onder controle door medicatie) of mits toestemming van de huisarts.
• Wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de vijf dagen voor de activiteit mag niet deelnemen aan de chiro zondag (Symptomen zijn hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, moeilijk ademen). Dat geldt voor iedereen die betrokken is: kinderen, jongeren, begeleiders,…

Richtlijnen Jeugdwerk

Dit zijn de nieuwe jeugdwerkregels. We werken dit najaar met kleurcodes. Per kleur heb je verschillende maatregelen (zie kader). Momenteel zitten we in code rood. Wij houden jullie op de hoogte als dit zou veranderen.

Kleurcodes Corona