Chiro Bodegem

Bivak

adres

Adres

Chiro Bodegem

Naam + afdeling

Dourbes

vertrek

Vertrek

We vertrekken op maandag 20 juli op kamp! Hiervoor spreken we om 13u30 af aan de chirolokalen. Er zal eerst een toneeltje zijn waar het kampthema wordt bekendgemaakt. Iedereen is hier van harte welkom! Na het nemen van een groepsfoto en het afscheid nemen, vertrekken we om 14u30 richting Amel.

Wat moet je meenemen bij het vertrek?
*Uniform en T-shirt in afdelingskleur
*Rugzakje met de laatste benodigdheden (wij nemen GEEN valiezen mee op de bus!)

terugkomst

Terugkomst

De terugkomst is gepland op donderdag 30 juli rond 15u. Iedereen komt doodmoe terug van kamp. Het zou dus leuk zijn moesten hier heel wat helpende handen aanwezig zijn die meehelpen onze camion uit te laden en alles terug op zijn plaats te zetten.

valies

Valies

De valiezen, veldbedjes en slaapzakken dienen binnengebracht te worden aan de chirolokalen op zaterdag 18 juli tussen 17u en 18u. Dit geld ook voor de pagatters. Voor de kleinsten kan het handig zijn om per dag kleren in zakjes te verdelen. Voorzie ook alle kleren van de NAAM van uw kind. Wij vragen om uw kind geen waardevolle zaken mee te geven zoals gsm, iPod en te veel zakgeld. Dit kan alleen maar kapot/verloren gaan. Ook vragen wij om de siskaart en medische fiche mee te nemen die u eerder kreeg bij de kampinschrijving.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat de sis-kaart niet langer wordt uitgereikt. Indien we met uw zoon of dochter naar een ziekenhuis moeten, hebben we dus een KidsID nodig.

Gelieven ook geen kilo's snoep mee te geven of postpakketjes met snoep op te sturen. Op kamp krijg ik meer dan genoeg lekkers voorzien!

baby

Pagatters

De pagatters gaan slechts de helft mee op kamp.
Uit ervaring weten we dat kinderen van deze leeftijd het nog erg moeilijk hebben om een volledig kamp aan te kunnen. Daarom vertrekken de kleinsten op vrijdag 24 juli. Om 12u worden de pagatters verwacht aan de chirolokalen. Vergeet niet dat de pagatters een paarse T-shirt moeten aanhebben bij vertrek.

fiets

Fietsers

De Tip-10’s, Kerels, Aspi-meisjes en Aspi-jongens gaan met de fiets op kamp. Zorg dat je fiets helemaal in orde is voor we vertrekken. Laat hem eventueel graveren door de politie en neem zeker een slot mee. Wij raden aan om je fiets voor de controle bij de fietsenmaker te laten nakijken zo ben je zeker dat je niets meer hoeft in orde te brengen de dag voor het vertrek.Verdere info omtrent het vertrek krijgen ze van hun leiding.

insecten

Insecten

Omdat onze kampplaats dicht bij een bos en een beek gelegen is, is de kans op insectenbeten groot. Voorzie dus eventueel een product tegen insecten. Kinderen nemen ook best zonnemelk mee met een aangepaste beschermingsfactor, zeker nodig tijdens de trektocht. De leiding zal er op toezien dat de kinderen tijdig worden ingesmeerd.

kookploeg

Kookploeg

Onze kookouders zorgen ervoor dat we elke dag lekker eten voorgeschoteld krijgen. Wij willen dan ook onze kookploeg bij voorbaat bedanken voor hun grote inzet op bivak.

geld

Prijzen

Eerste kind : 140 euro

Tweede kind : 130 euro

Vanaf derde kind : 120 euro

Pagatters : 75 euro

Ik ga op kamp en ik neem mee...

o Veldbed

o Warme slaapzak & deken (ev. Kussentje)

o Pyjama & knuffel

o Pillamp

o Waskom

o Toiletzak: tandenborstel, tandpasta, zeep, shampoo, deo, kam of borstel, cadeautjes voor Tante Roos, Luizenshampoo ed.

o Zonnecrème, zonnehoedje / pet

o Handdoeken

o Zwempak/broek en badmuts

o Ondergoed

o Kousen

o T-shirts

o T-shirt in de afdelingskleur

o Sweaters (zowel dikke als lichtere)

o Lange broeken (jeans, trainingsbroek,...)

o Korte broeken

o KW

o Drinkbus (voor op 2-daagse)

o Stapschoenen (het is belangrijk dat je degelijke stapschonen hebt, zodat je voet voldoende steun krijgt!)

o Laarzen/waterdichte schoenen

o Gewone schoenen

o Schrijfgerief & adressen om je kaartjes naartoe te sturen

o Wasknijpers (+ plastic zak)

o Wat centjes om kaartjes te kopen en voor op een- of tweedaagse

Afgelopen kampen

Je kan fotos van vorige kampen vinden door te klikken op onderstaande foto's

Schaatsen

232
Dagen
10
Uren
24
Minuten
58
Seconden